Σηφουνάκης, Κόμματα Διαπλοκής και μαύρο χρήμα…

Μαΐ 23rd, 2012 | By | Category: Άρθρα Συνεργατών, Επικαιρότητα

Είναι  ακλόνητη πεποίθηση  μας  πως το πραγματικό  πρόβλημα  της  χώρας  και η αίτια του αδιέξοδου  της  είναι η μεθοδευμένη καταλήστευση της  από εσωτερικούς και εξωτερικούς κύκλους, γνωστή ως διαπλοκή.

Κόμματα , ’’πολιτικά’’ πρόσωπα , τηλεοπτικά  κανάλια , χρέη , ομολόγα , μνημόνια , ψευτοιδεολογικά διλλήματα πάσης φύσεως , εκλογικές απειλές  κ.λ.π.  είναι  μεθοδεύσεις προς επίτευξη (μέσω εκβιασμού  και αποπροσανατολισμού μας) του  πραγματικού στόχου που είναι απλά η λεηλασία του πλούτου της χώρας δηλαδή του συνόλου των πλουτοπαραγωγικών  πηγών της.

Η μόνη  διέξοδος , η μόνη ελπίδα , είναι η αποκάλυψη της  αληθείας και η προσήλωση μας σε αυτή , και εν συνεχεία η άμεση και μεστή  περιεχομένου πράξη. Ως τέτοια θεωρούμε  την ουσιαστική  πολιτική δραστηριότητα  που βάλει  κατ΄ ευθείαν  στον στόχο, δηλαδή κατά των διαπλεκομένων  και  της αέναης  επιδιώξεως τους για αρπαγή του δημοσίου  πλούτου.

Προ ολίγων ημερών  είχαμε πρόσφατο δείγμα ευρείας δράσεως  της διαπλοκής.  Δράση για την οποία  δε  θα μιλήσουν ποτέ τα κόμματα της  ’’αριστεράς’’  της   ’’κέντρο-δεξιάς’’  της  ’’ακροδεξιάς’’  τα μνημονικά και αντιμνημονιακα κόμματα, καθώς γίνονται ατελείωτες συζητήσεις , συνεντεύξεις , προβολές , διάλογοι , κ.λ.π.  αλλά ποτέ συγκεκριμένες κουβέντες για την κρυφή δραστηριότητα των μεγάλων παρασιτικών συμφερόντων.

Την  δύσκολη αυτή ατραπό  ακολουθεί  αποδεδειγμένα μόνο  ο  Συνδυασμός μας.  Θα επιμείνουμε σ΄αυτή,  με κάθε κόστος,  μέχρις  ότου οι νέοι μας αποκτήσουν την αναγκαία και βαθιά γνώση της ουσίας  των πραγμάτων που οδηγεί στον ορθό προσανατολισμό τους.

Στην προκειμένη σκανδαλώδη περίπτωση, πρωταγωνιστής του αναίσχυντου κυνικού βιασμού της νομιμότητας είναι ο πρώην Υπουργός  ΠΕΧΩ  κος Σηφουνάκης. Ο ίδιος παραβίασε αποφάσεις του ΣτΕ , την βασική αρχή του Συντάγματος  περί προστασίας  του περιβάλλοντος και άλλαξε δια νόμου  υπηρεσιακούς παράγοντες.  Διεκπεραίωσε έτσι ενέργειες – που κανονικά  απαιτούν πολλές ημέρες – αυθημερόν  και μέσω υπηρεσιών  προίκισε κυριολεκτικώς  με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, μεγαλοεργολάβους  στον άξονα της Λ. Κηφισίας και αλλού με την μέθοδο της αλλαγής των χρήσεων γηςΧαρίστηκαν λοιπόν εκατομμύρια ευρώ μαύρου χρήματος με αντάλλαγμα την περιβαλλοντική επιβάρυνση της περιοχής και του λεκανοπεδίου.

Είναι προφανές ότι τέτοιες  παρανομίες βασίζονται  στη σίγουρη αίσθηση της  ατιμωρησίας για τη δράστη τους. Η ατιμωρησία τους είναι εξασφαλισμένη και από τα εικονικώς  «αντίπαλα-αντιπολιτευτικά» κόμματα που «τυρβάζουν» περί πολλά , αλλά ποτέ περί ουσίας.

Η παρέμβαση  μας  προς αποκατάσταση της νομιμότητας  και σε αυτήν την περίπτωση, όπως και σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις ,  ήταν άμεση  προς όλες τις κατευθύνσεις  και πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων  μας θα φάνουν πολύ σύντομα.

Comments are closed.