Νέα ομολογία πρώην Υπουργού

Μαΐ 30th, 2012 | By | Category: Άρθρα Συνεργατών, Επικαιρότητα

Νέα ομολογία πρώην Υπουργού για την μεγαλύτερη βόμβα στα θεμέλια του κράτους  και της κοινωνίας

Δηλαδή  για το πελατειακό σύστημα που προώθησε το κόμμα στο οποίο  συμμετείχε ο ίδιος για δεκαπέντε χρόνια  ( στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ) , με την συνεργασία και όλων των άλλων κομμάτων της παρακμής  και του εξευτελισμού ( Ν.Δ. ,  ΣΥΡΙΖΑ . ΚΚΕ )

Μετά τον Μπενο , τον Γ. Παπανδρέου , τον Ραγκούση  κ.α.  και ο Γ. Φλωρίδης , δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή :
Ι )  «  … Το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ –δηλαδή οι εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες του  – έχει μετακομίσει στο ΣΥΡΙΖΑ » . Παράσιτα είναι όσοι ζουν εις βάρος των άλλων.  Είναι αυτοί  χάριν των οποίων τα κόμματα της παρακμής, και για να ελέγχουν το εκλογικό αποτέλεσμα,  κατέφευγαν συνεχώς στο δανεισμό που συγκλονίζει σήμερα την Ελληνική κοινωνία .

2)   « Τα κόμματα της αυτοαποκαλούμενης Αριστεράς ,  κάθε φορά που επιχειρούνταν μεταρρυθμίσεις  για να δοθεί τέλος στο πελατειακό σύστημα  ήταν  στον δρόμο και τις εμπόδιζαν ….. ».

Πράγματι τα αυτοαποκαλούμενα κόμματα της   ’’αριστεράς ,, ήταν στους δρόμους και στήριζαν τα ρουσφέτια όχι μόνο  επί της περιόδου ΠΑΣΟΚ  αλλά ακόμη περισσότερο επί Ν.Δ.   όταν ο τότε Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλαβάνος ,  για να ολοκληρωθούν οι  αντισυνταγματικοί  αισχροί  πελατειακοί νόμοι  Παυλόπουλου (που έθρεψαν ανθρώπους τέρατα  όπως ο Ζαχόπουλος) , υβρίζοντας τους δικαστές του  ΣτΕ  απέκλειε την οδό Πανεπιστήμιου.

Που ήταν τότε και τι στήριζε ο κάθε κ. Φλωρίδης,  όταν ο Συνδυασμός μας έδινε μόνος μαζί με τους εντίμους Δικαστές τη μοναδική μάχη εναντίον του πελατειακού συστήματος ;

Που ήταν, όταν ο Βενιζέλος  μαζί με τον Σκυλάκο  του ΚΚΕ και τον Αλαβάνο του ΣΥΡΙΖΑ παρενέβαιναν  ωμά εναντίον  του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που ήθελε τότε να δώσει οριστικό τέλος στις πελατειακές σχέσεις ;

Τι έπραξε ,ως βουλευτής,  ο κάθε Φλωρίδης, όταν γι αυτές ακριβώς τις ενέργειες  μετά από παρέμβαση  μας,  η Δικαιοσύνη  ζήτησε την Άρση της Ασυλίας των Υπουργών Σκανδαλίδη και Παυλόπουλου;

Και τι κάνει σήμερα,  που ο Συνδυασμός  μας – με παρέμβαση στη δικαιοσύνη – ζητά την ακύρωση των δανειακών συμβάσεων ως  προϊόντων παράνομης συναλλαγής δανειστών και εγχώριων προστατών του πελατειακού συστήματος ; Ο κ. Φλωριδης ασφαλώς γνωρίζει ότι αυτές οι φραστικές αντιδράσεις, και μάλιστα εκ των υστέρων, είναι  πρακτικά  άχρηστες αν δεν συνοδεύονται με συγκεκριμένες πράξεις.

Αν ο κάθε κύριος Φλωριδης  πιστεύει αυτά που λέει  τον καλούμε να πάει και να καταθέσει σχετική παρέμβαση – υπόμνημα στο Συμβούλιο της  Επικρατείας  για όσα γνωρίζει για το πελατειακό σύστημα  στην αίτηση Ακυρώσεως που καταθέσαμε ενάντιων  του Δήμαρχου Αμαρουσίου. Ο όποιος, (όπως και ο προηγούμενος με την στήριξη τότε του  ΠΑΣΟΚ )  επανεξελέγη μέσω χιλιάδων (εκτός ΑΣΕΠ) προσλήψεων στηριγμένοι αμφότεροι από το σύνολο των κομμάτων της Βουλής …Διότι για την πάταξη ενός κακουργήματος τέτοιου μάλιστα μεγέθους  κ. Φλωρίδη  μετρά η πράξη και όχι οι άνευ αποτελέσματος  ετεροχρονισμένες κορόνες .

Comments are closed.