Πρόσκληση σε ανοικτό δημόσιο διάλογο (πριν και μετά τις εκλογές) στην κ. Κανέλη και κάθε πολίτικου παράγοντα

Ιούν 15th, 2012 | By | Category: Άρθρα Συνεργατών, Επικαιρότητα

Μια ακόμα προεκλογική περίοδος πέρασε χωρίς τα συνυπεύθυνα κόμματα του παρελθόντος και τα παρακλάδια τους να θίξουν θέματα που ενδιαφέρουν τον Ελληνικό λαό.

Μια ακόμα προεκλογική περίοδος πέρασε χωρίς τα συνυπεύθυνα κόμματα του παρελθόντος και τα παρακλάδια τους να θίξουν θέματα που ενδιαφέρουν τον Ελληνικό λαό.

Εκεί λοιπόν που περιμέναμε όλοι η κ. Κανέλη του ΚΚΕ μαζί με την κ. Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ να ελέγξουν και να καταγγείλουν προεκλογικά τον παρευρισκόμενο κύριο υπεύθυνο (μαζί με το ΠΑΣΟΚ και με την συμπαράσταση των αυτοαποκαλούμενων αριστερών κομμάτων) υπόδικο για την παραβίαση του Συντάγματος μέσω πελατειακών νόμων Παυλόπουλο, και της εξ αυτής χρεωκοπίας της χώρας χρεοκοπώντας την χώρα και να ασχοληθούν με σοβαρά προβλήματα όπως π.χ.

  •  Ποιοι έφαγαν τα χρήματα του Ελληνικού λαού, και εάν το Δημόσιο χρέος είναι αληθινό, νόμιμο ή είναι προϊόν απάτης.
  • Πως μεταφερθήκαν με χαριστικές παράνομες νομοθετικές ρυθμίσεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ (και με την ανοχή όλων των άλλων κομμάτων) υπεραξίες και δημόσια περιουσιακά στοιχειά εκατοντάδων δισεκατομμυρίων σε λίγους ιδιώτες διαλύοντας τον πραγματικά παραγωγικό ιστό της χώρας,
  •  Πως αφήνουν απροστάτευτη την Δημόσια περιουσία από κάθε καταπάτηση, και μάλιστα στην συνέχεια την νομιμοποιούν και την υφαρπαγή του ορυκτού πλούτου της χώρας από τον κάθε τυχάρπαστο,
  •  Γιατί δεν απομακρύνονται άμεσα όλοι οι εκατοντάδες χιλιάδες αντισυνταγματικά προσληφθέντες μετά το 2001, (εκ μέρους όλων των κομμάτων και παραγόντων) γνωστοί ως συμβασιούχοι, κύρια αιτία ανεπάρκειας και διαφθοράς στο Δημόσιο και οικονομικής κατάρρευσης του κράτους, και να προωθηθούν από το μηδέν ισότιμες αξιοκρατικές διαδικασίες για όλους τους ανέργους νέους,
  •  Γιατί δεν αναφέρθηκαν στην ουσία του μεταναστευτικού, δηλαδή για τις αιτίες που αναγκάζουν τους π.χ. Αφγανούς πολίτες να αφήσουν τα σπίτια τους και να προσπαθούν να επιβιώσουν από την επίθεση που δέχεται σήμερα από τα ξένα κατοχικά (μεταξύ αυτών και Ελληνικά) στρατεύματα το κράτος τους.

Και τόσα αλλά πραγματικά φλέγοντα προβλήματα, ώστε να επανέλθει η εμπιστοσύνη μεταξύ πολίτη και πολίτικης εξουσίας,

είδαμε προσχεδιασμένα οι ως άνω βουλευτίνες, να επιλέγουν με την ανοχή του πάνελ, ως στόχο, έναν μπερδεμένο πολιτικά νέο, ενώ όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι και η «Χρυσή Αυγή» είναι δημιούργημα (ή με την εσκεμμένη ανοχή τουλάχιστον αν όχι και την καθοδήγηση) της Διαπλοκής που κινεί τα νήματα σε όλα τα κόμματα για να λεηλατείται η χώρα.

Καθώς η Διαπλοκή είναι αυτή που παγιδεύει και κατευθύνει προς λάθος κατεύθυνση δραστήριους νέους, οι οποίοι αντιδρώντας στην αδικία αηδιασμένοι αλλά και πολιτικά τελείως άπειροι προσπαθούν να βρουν διέξοδο στην κατεστραμμένη ηθικά χώρα και στην σημερινή εγκληματική ληστρική πολιτική κατάσταση.

Όσους φυσικά νέους η διαπλοκή και οι πολιτικοί εκπρόσωποι της δεν έχουν κατορθώσει να τους στείλουν στην μετανάστευση, στα Ναρκωτικά η στην αυτοκτονία (δηλαδή εύκολος στόχος και για τις ανωτέρω κύριες).

Αν η κ. Κανελη (όπως και οποιοσδήποτε άλλος Βουλευτής) θέλει πραγματικά πολίτικο διάλογο και όχι εύκολους στόχους και καθοδηγούμενα στημένα τραπέζια με παγιδευμένους νέους, την καλούμε σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο στα κανάλια που η ιδία έχει απεριόριστη πρόσβαση (ακόμα και στον κομματικό 902 που η αντίπαλη δήθεν εξουσία παραχώρησε) ενώ με διακομματική εντολή είναι κλειστά για εμάς, ως πολίτικου φορέα (ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ) από τα ΜΜΕ χωρίς ούτε ένα προεκλογικό πεντάλεπτο, και φυσικά και σε όλους τους πολίτες όταν θέλουν να εκφράσουν γνώμη αντίθετη της διαπλοκής και της διαφθοράς .

Όταν μάλιστα τις ελάχιστες φόρες που δόθηκε σε εμάς η δυνατότητα (χάρη στην καλή θέληση του Δημοσιογράφου) να πούμε δυο λέξεις στα ΜΜΕ (σε θέματα που αφορούσαν δικές μας ολοκληρωμένες ενέργειες πανελλήνιου ενδιαφέροντος κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς) …ο Καναλαρχης (με εντολή ποιου άραγε) έδιωχνε τον… Δημοσιογράφο!!!!

 Σε αντίθετη περίπτωση, (αποφυγής σοβαρού διάλογου πριν ή ακόμα και μετά τις Εκλογές), η ίδια η κ. Κανέλη, όπως και όλα τα γνωστά κόμματα της Βουλής, θα θεωρηθεί προφανώς ότι ομολογούν ακριβώς ότι οι ίδιοι μαζί (με την Χρυσή Αυγή) βρίσκονται κάτω από την ιδία ομπρέλα της διαπλοκής (δηλαδή λίγων οικονομικά πανίσχυρων οικογενειών) που ελέγχουν και λεηλατούν την χώρα.

Comments are closed.