Το αυθαίρετο Mall, η καπηλεία και η υποκρισία όλων των κομμάτων

Φεβ 15th, 2013 | By | Category: Επικαιρότητα, ΣτΕ, Στην πράξη
 Ο θόρυβος της πρόσφατης έκρηξης της κατσαρόλας έκανε γνωστή σε όλους την αντισυνταγματικότητα του μεγαλύτερου αυθαίρετου Εμπορικού Κέντρου της Ευρώπης, του Mall.
Ωστόσο, για μια ακόμα φορά, η διαπλοκή σε συνεργασία με τα πολιτικά κόμματα της χώρας (τα οποία δημιουργούνται και υποκινούνται από τα διαπλεκόμενα κέντρα εξουσίας) επιδίδονται σε επικοινωνιακά παιχνίδια με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.
Το  Μall έχει κριθεί αυθαίρετο με την αμετάκλητη Ομόφωνη Απόφαση1528/2003 της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας (υπό την Προεδρεία του κ. Γεραρή) κατόπιν αιτήσεως υπογεγραμμένης  αποκλειστικά από τον Δορύλαο Κλαπάκη.  Τα ΜΜΕ και οι διακομματικοί συνεργάτες τους αρνούνται σκοπίμως να αναφέρουν το γεγονός αυτό, καθώς και το όνομα του Δορύλαου Καλπάκη που αποτελεί μέλος της κίνησης μας και ενήργησε ως απλός πολίτης, ως διπλωματούχος αρχιτέκτονας και ως δημότης Αμαρουσίου.
Από την πρώτη συζήτηση της υπόθεσης στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο μέχρι και σήμερα ήρθαμε αντιμέτωποι με τη μαζική αντίθεση και τη συνειδητή αδράνεια όλων των πολιτικών κομμάτων! Απαράδεκτη αντίθεση και επιλήψιμη αδράνεια συναντήσαμε επίσης και κατά τις νόμιμες ενέργειες μας σε υπηρεσίες και φορείς.
Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, η απόφαση του ΣτΕ για το αυθαίρετο Μall ήταν ξεκάθαρη και χάρη σε αυτήν την απόφαση ακυρώθηκαν:
–  η αντισυνταγματική κατασκευή του εμπορικού κέντρου στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας, με πρόσχημα την κατασκευή του Γηπέδου της ΑΕΚ
–  η αντισυνταγματική κατασκευή του εμπορικού κέντρου στον Βοτανικό, με πρόσχημα το γήπεδο του ΠΑΟ.
 Και σε αυτές τις περιπτώσεις, κατά την ακυρωτική απόφαση του ΣτΕ μετά από αίτηση των πολιτών, κατασκευαστήκαν κομματικοί προστάτες για τα εμπορικά κέντρα.
Η διαπλοκή, προκειμένου να ελέγχει πλήρως το πολίτικο παιχνίδι και να λεηλατεί ανενόχλητη τον ελληνικό λαό, δεν κατασκευάζει μόνο Κυβερνήσεις (κυρίως μέσω των πελατειακών σχέσεων) αλλά κατασκευάζει και αντιπολίτευση. Κυβέρνηση, αντιπολίτευση και ΜΜΕ συνεργάζονται για άλλη μία φορά με σκοπό τον αποπροσανατολισμό του κοινωνικού συνόλου και την εξουδετέρωση κάθε παρέμβασης των απλών πολιτών.
Ως άμεσα εμπλεκόμενοι στη νόμιμη διαδικασία που έκρινε το συγκεκριμένο  Εμπορικό Κέντρο Μall ως αυθαίρετο με αμετάκλητη απόφαση,
και ως εμπλεκόμενοι, σε παραπάνω από 250 παρεμβάσεις οι οποίες εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη για το ίδιο θέμα καταγγέλουμε: Τη δήθεν διαμάχη μεταξύ του Κυβερνητικού Εκπροσώπου με το ΣΥΡΙΖΑ (σχετικά με το αυθαίρετο του Mall) ως μια υποκριτική και καθοδηγούμενη από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα πράξη με σκοπό τον αντιπερισπασμό της κοινής γνώμης από τις δραστικές, νόμιμες και αποτρεπτικές παρεμβάσεις  των ενεργών  πολιτών
 Αυτό το «μετώπο» της διαπλοκής, η συνεργασία ιδιωτικών μεγάλων  συμφερόντων και όλων των σημερινών κομμάτων της Βουλής, θεωρούμε πως ευθύνεται για την καταστροφή της χώρας και πως λεηλατεί τον ελληνικό λαό. Παράλληλα, είναι μια  από τις αιτίες που μας οδήγησαν στην δημιουργία του κόμματος ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και στην πρώτη μας συμμετοχή στις Βουλευτικές εκλογές του Μαΐου του 2012 σε μια εκλογική  περιφέρεια. Επίσης μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις μας σε δεκάδες άλλες παρόμοιες περιπτώσεις αντισυνταγματικότητας, παρόλο που έχουμε απέναντι μας τη μαζική εχθρική αντιμετώπιση παράλληλα με την παραπληροφόρηση των πολιτών και την απόκρυψη της αλήθειας
Είναι λοιπόν πρωταρχική μας υποχρέωση η ενημέρωση του λαού για τις δήθεν  αντιπαραθέσεις (όπως θέλουν να τις παρουσιάζουν μέσω των τηλεοπτικών καναλιών) μεταξύ όλων των συνυπεύθυνων κομμάτων. Και είναι επίσης υποχρέωσή μας να μεταφέρουμε τον προβληματισμό μας στους συμπολίτες μας για τις πραγματικές  αιτίες της κακοδαιμονίας της χώρας για χάρη του παρόντος και του μέλλοντος του τόπου.
 

Comments are closed.