ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ , ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

Δεκ 4th, 2014 | By | Category: Επικαιρότητα

Η καταστροφική Αυθαίρετη δόμηση & η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ

 

Με κατάπληξη πληροφορήθηκε από όλα τα ΜΜΕ ο Ελληνικός Λαός ότι η αυθαίρετη δόμηση βρήκε προστάτη την Δικαιοσύνη, η οποία δήθεν, ακύρωσε όλες τις(επί 60 και πλέον χρόνια) αποφάσεις και νομολογίες του Συμβούλιου της Επικρατείας και παραβιάζοντας την Συνταγματική Επιταγή έκρινε δήθεν νόμιμη την αυθαίρετη δόμηση!

Συμφωνα με την ψευδή είδηση (που διοχετεύτηκε εσκεμμένα στα ΜΜΕ για να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα), παρουσιάζεται η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας να υποκύπτει   τελικά στις πιέσεις της Πολεοδομική Μαφίας(που την αποτελούν καταπατητές δημοσίων εκτάσεων, εργολάβοι , πολιτικοί παράγοντες , Δημόσιοι Υπάλληλοι κ.λπ.) και η όποια διακινεί την αυθαίρετη δόμηση & μέσω αυτής, δισεκατομμύρια μαύρου χρήματος παρανομών υπεραξιών & έκρινε δήθεν τον παράνομο νόμο 4137 /2013 …νόμιμο!!!

Ως προσφεύγοντες στο ΣτΕ για την προστασία του νόμιμου και επιστημονικά ολοκληρωμένου Πολεοδομικού Σχεδιασμού, επικοινωνήσαμε με την Ολομέλεια & στην συνέχεια με το γραφείο του Πρόεδρου κ. Σ. Ρίζου, οι οποίοι μας διαβεβαίωσαν ότι:

«Η πληροφορία της αποδοχής εκ μέρους του ΣτΕ, ότι ο αντισυνταγματικός Νόμος 4137/2013 που αφορά την νομιμοποίηση της αυθαίρετης δόμησης   δεν παραβράζει δήθεν την Συνταγματική Επιταγή, είναι καθ΄ ολοκληρία ψευδής, καθώς δεν υπάρχει καμμία τέτοια απόφαση.»

Και αυτό ήταν αναμενόμενο, καθώς ο Πρόεδρος του ΣΤΕ κατά ην ακροαματική διαδικασία της 10ης Οκτωβρίου 2014, εκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση ότι:

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ»

 

Στην «Πολεοδομική Μαφία», που θησαυρίζει από την αυθαίρετη δόμηση καταστρέφοντας την Χώρα ,η oποια (με σκοπό να ολοκληρώσει το μέχρι σήμερα παράνομο έργο της & να συνεχίζει τις χρυσοφόρες παρανομίες της), μέσω της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ πιέζει, για μια λανθασμένη απόφαση & μέσω των MME, παρουσιάζουν πρακτικά το Συμβούλιο της Επικρατείας και τον Πρόεδρο του, ότι κάτω από την πίεση ης Διαπλοκής, αδιαφορώντας για την Συνταγματική νομιμότητα(που ακολούθησαν πιστά ένας Δεκλερης, ένας Γεραρης και ένας Μενουδακος, που τίμησαν την θέση που τους εμπιστεύτηκε ο Ελληνικός Λαός), υποχώρησαν νομιμοποιώντας αντισυνταγματικά την αυθαίρετη δόμηση, τους υπενθυμίζουμε(για την ψευδή πληροφορία ότι νομιμοποιούνται τα αυθαίρετα), τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου του ΣτΕ κ. Σ. Ρίζου,

«επιχειρείται μέσω των ΜΜΕ προσπάθεια καταπτοήσεως του θεσμού της Δικαιοσύνης»

«Η προπαγάνδα ασκείται κατά τρόπο οργανωμένο και δυνάμει μπορεί να βλάψει την ελευθερία κρίσεως των δικαστών και τελικώς να προκαλέσει ανήκεστες βλάβες στο δικαιοδοτικό έργο του δικαστηρίου και σαφή μείωση και απίσχναση της αξιώσεως των πληττομένων πολιτών για έννομη προστασία»

«Πιστεύω ότι η επιχείρηση αυτή δεν θα ευδοκιμήσει καθώς οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας και οφείλουν και δύνανται να εγγυηθούν την προσδοκία των πολιτών ότι το δικαστήριο αυτό θα λειτουργήσει ως το τελευταίο καταφύγιό τους».

Και είμαστε σίγουροι, ( επειδή η αξιοπρέπεια δεν χαρίζεται αλλά κατακτιέται και καθημερινά επιβεβαιώνεται), ότι ούτε ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΣτΕ   κ. Σ. Ρίζος ούτε οι Ανώτατοι Δικαστές δεν θα δεχτούν να βάλουν την υπογραφή τους νομιμοποιώντας την αυθαίρετη (δηλαδή παράνομη και καταστροφική για όλους) δόμηση, μετατρέποντας έτσι ένα Ανώτατο Δικαστήριο, από χώρο απόδοσης της Δικαιοσύνης, σε όργανο & μηχανισμό νομιμοποίησης της Διαφθοράς,

Κλαπάκης Δορύλαος,

 

                      Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας πολιτικής κίνησης «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ»

 

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

 

2.11 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΚΙΩΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 2132102-098 210-3710097
2.12 ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΠΑΣΑΡΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ 2132102-091 210-3710137
2.13 ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ 2132102-093, 2132102-092

 

Comments are closed.