Αιφνιδιαστικό και αδόκητο Δικαστικό πλήγμα κατά του Συνδυασμού μας ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Ιάν 22nd, 2015 | By | Category: Εκλογές, Επικαιρότητα

Οι ελεύθεροι , ενεργοί πολίτες θα δώσουν απάντηση στον ΄Αρειο Πάγο.

Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ είναι ένας Συνδυασμός Ανεξαρτήτων Υποψηφίων, που κατέβηκε για πρώτη φορά στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, λόγω ελλείψεως χρηματικών πόρων μόνο στην Β΄ Περιφέρεια Αθηνών.

Στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2014 , σχημάτισε συνδυασμούς σε δύο ακόμη περιφέρειες, δηλαδή και στην Α΄Αθηνών και στο Υπόλοιπο Αττικής. Ετήρησε επακριβώς όλες τις τυπικές διαδικασίες, όπως άλλωστε είχε πράξει και στις προηγούμενες εκλογές, όπου είχε γίνει αποδεκτό και κατοχυρωθεί το σήμα του ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Και ενώ όλα τα έγγραφα και στοιχεία   που υπέβαλε είχαν ελεγχθεί εξαντλητικά από το Πρωτοδικείο, την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αιφνιδιαστικά, απροσδόκητα ο ΄Αρειος Πάγος  προέβη σε ακύρωση του Συνδυασμού, λόγω δήθεν εκπρόθεσμης κατά τρεις ημέρες  υποβολής μιας από τις επισυναπτόμενες δηλώσεις.

Αυθημερόν ο Συνδυασμός μας υπέβαλε ένσταση κατ΄αυτής της πρωτοφανούς αποφάσεως, αποδεικνύοντας ότι  ως προς τους Συνδυασμούς  Ανεξαρτήτων  Υποψηφίων δεν υφίσταται προθεσμία υποβολής  της συγκεκριμένης – εντελώς τυπικής άλλωστε- δήλωσης.

Επί της ενστάσεως αυτής, ο  ΄Αρειος Πάγος εξέδωσε την υπ΄ αριθμ. 63/2015  απόφασή του , με την οποία απέκλεισε  τον Συνδυασμό, αλλά επέτρεπε την κάθοδο  των υποψηφίων του στις εκλογές , ως μεμονωμένων, δηλαδή ενός εκάστου ξεχωριστά. Και η δεύτερη αυτή απόφαση και πολύ περισσότερο η πρώτη, είναι καταφώρως εσφαλμένες και γι΄αυτό ο επικεφαλής του Συνδυασμού  Δ. Κλαπάκης  υπέβαλε ήδη αναφορά κατά των Αρεοπαγιτών προ διερεύνηση των ποινικών τους ευθυνών.

Το πλήγμα στον συνδυασμό μας ήταν βαρύ, γιατί επιφέρει φοβερή σύγχυση στο κοινό, πέραν της ταλαιπωρίας μας και των εξόδων.

Οι ευθύνες όμως θα αποδοθούν στα πρόσωπα που μας  έβλαψαν, όσο ψηλά και αν βρίσκονται, διότι το δικαίωμα του εκλέγεσθαι είναι θεμελιώδες για την Δημοκρατία και κανείς και με κανένα πρόσχημα δεν μπορεί να μας το στερήσει.

 

Οι μεμονωμένοι πλέον υποψήφιοι μας:

1)Δορύλαος Κλαπάκης  –  Β΄ Αθηνών

2)Παναγιώτης  Θεοδωρόπουλος  – Β΄ Αθηνών

3)Παυλίνα Θεοδωροπούλου  –  Α΄ Αθηνών

4) Φίλιππας Δρίτσας   –  Υπόλοιπο Αττικής

επομένως οι φίλοι και ψηφοφόροι της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκονται, μπορούν να ψηφίσουν με τη βεβαιότητα ότι ψήφοι τους θα υπολογιστούν αποκλειστικώς ως ψήφοι της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, η οποία έχει πολύ μεγάλο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα

 

Ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δ Ι Κ Η Γ Ο Ρ Ο Σ

Comments are closed.