Δήμαρχοι–Διαπλοκή–Διαφθορά–Χλιδή–ΚΕΔΕ

Μαΐ 26th, 2015 | By | Category: Επικαιρότητα

«Μονό ντροπή μπορεί να αισθανθεί κάποιος βλέποντας πρωτοσέλιδα να διαφημίζεται η Χλιδή του Συνεδρίου στο «Πόρτο Καρρά» στην Χαλκιδική του «Σωματείου» ΚΕΔΕ των κομματικά εκλεγμένων (σχεδόν στο σύνολο τους) Δημαρχών.

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών Βούτση, ο οποίος και αυτός χωρίς ντροπή (επιβεβαιώνοντας το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη ότι οι Δήμοι είναι εστία παρανομιών), ανέφερε ότι έχει καλά… κλειδωμένες στα συρτάρια του Υπουργείου του και …αποκρύπτει από την Δικαιοσύνη τις παρανομίες των Δημάρχων.

Το κύριο θέμα προς συζήτηση των «συνδικαλιστών» Δημαρχών της ΚΕΔΕ, ο φόβος μη πάρει η Κυβέρνηση (που τους καλύπτει αποδεδειγμένα πλέον τις απάτες τους) τα άδεια Ταμεία των Δήμων που οι Δήμαρχοι παρανομώντας κυρίως λόγω των ρουσφετιών τους έχουν ήδη …χρεοκοπήσει.
Κάνεις φυσικά στην ΚΕΔΕ δεν έβαλε θέμα να γίνει επιτέλους έλεγχος πως οι Δήμαρχοι σπαταλούν παράνομα τα χρήματα των δημοτών:
– με παράνομες αναθέσεις
– άσχετες μελέτες για να χρηματοδοτούνται υμέτεροι
– προσωπικές προβολές και δημοσιές σχέσεις
– έργα χωρίς παραλαβές
– ακάλυπτες επιταγές
– απλήρωτες ασφαλιστικές εισφορές πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ
– απλήρωτοι ΦΠΑ
– κακουργήματα για οικοπεδοποιήσεις χωροθετημενων πλατειών
– στρατιές ολόκληρες με παράνομες τακτοποιήσεις στους Δήμους των οικογενειών των Δημοτικών Σύμβουλων και των συνδικαλιστών για να …αλληλοστηριζονται στην παρανομία

Και τόσα αλλά και από πίσω το Υπουργείο Εσωτερικών να μας επιβεβαιώνει ότι …καλύπτει την διαφθορά.
Και οι «αγωνιστές» κομματικά εκλεγμένοι Δήμαρχοι της ΚΕΔΕ ( πάντα με την στήριξη του ιδιώτη που κακοποίει την πόλη ) αν και μαζευτήκαν για το …«κάλο» μας στην Χαλκιδική τρώγοντας στο πολυτελέστατο Πόρτο Καρρά (χωρίς να μας λένε ποιος πληρώνει τα έξοδα) δεν έβγαλαν ένα ψήφισμα συμπαράστασης στους κατοίκους που αγωνίζονται χρόνια κατά της ξένης Εταιρεία που με τις ευλογιές του τότε Δημάρχου Παχτα δεν παίρνει μονό το Χρυσό από την Χωρά μας , δεν δηλητηριάζει την περιοχή με απόβλητα αλλά χρησιμοποιεί και το νερό που πίνουν οι κάτοικοι.

Και φυσικά ούτε λέξη για τις συναλλαγές κάτω από το Τραπέζι για πολεοδομικές παρανομίες (όπως είδαμε στην Γλυφάδα)ή για το αίτημα του Δημάρχου Βόλου σε παντρεμένη για ανταλλαγή μιας θέσης εργασίας συμβασιούχου με σεξουαλικά ανταλλάγματα.

«Συνδικαλιστές» Δήμαρχοι, υπερχρεωμένων και υποθηκευμένων Δήμων με δάνεια (με υπέρογκα τοκοχρεολύσια που θα τα πληρώσουν στο μέλλον οι κάτοικοι όταν αυτοί έχουν φύγει), που μας λένε μάλιστα ότι… δεν ξέρει κάνεις που πήγαιναν τα χρήματα των δανείων!

Ή μάλλον ξέρουν, όπως ξέρει και ο Υπουργός Βούτσης που του καλύπτει (όπως έκαναν και οι προηγούμενοι ) αλλά δεν το λένε ότι τα χρήματα των δημοτών φεύγουν στα ρουσφέτια και ως μαύρο χρήμα σε Τράπεζες στην Ελβετία όπως το κατηγορητήριο κατά π. Δημάρχου αναφέρει.
«Σωτήρες Δήμαρχοι που σε συνεργασία με τους εργολάβους και επωνύμους ιδιώτες (οι οποίοι θησαυρίζουν από τις παράνομες πολεοδομικές υπεραξίες και άλλες επιβαρυντικές αντισυνταγματικές δραστηριότητες για την ζωή των κατοίκων) καταστρέφουν τις πόλεις που υποτίθεται ότι έχουν εκλέγει για να προστατέψουν 50 άτομα την μέρα βλέπουμε στα γραφεία μας και τα 49 θέλουν δουλεία, είχε πει ο Πατουλης, λες και δεν υπάρχει Σύνταγμα και οι Δήμοι είναι μαγαζί τους.

Και έχεις και το ΚΚΕ, πρωτοστατώντας, να κατηγορεί την Κυβέρνηση
– όχι γιατί δεν ελέγχονται οι παρανομίες των Δήμαρχων
– αλλά γιατί δεν παίρνουν και αλλά χρήματα οι Δήμοι από το Κράτος, δηλαδή να κοπούν και άλλο οι συντάξεις και να επιβληθούν νέοι φόροι στους πολίτες που δουλεύουν σκληρά στον ιδιωτικό τομέα, για να πληρώνονται τα διακομματικά ρουσφέτια της διαφθοράς.

Άλλο πάλι και τούτο…
«Βάλε παράνομα το παιδί μου (που δεν είναι άξιο να διαγωνιστεί ισότιμα με τους άλλους ανέργους νέους) στον Δήμο και θα αλλάξω κόμμα και θα σου φέρνω 20 ψήφους»
είναι συνήθως η ανταλλαγή πελατειακού διορισμού με συνειδήσεις. Και μετά μας λένε με θράσος οι Δήμαρχοι ότι εκλεχτήκαν νόμιμα, γιατί τους θέλει ….ο Λαός».

Comments are closed.