(2) ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Φ. Αρναούτογλου, τα ρουσφέτια & ο Δορύλαος Κλαπάκης…

Μαΐ 31st, 2016 | By | Category: Επικαιρότητα

Απάντηση της

«ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ»
Πανελλήνιας Πολιτικής κίνησης

Προς

kathimerini@kathimerini.gr
Προς τον Διευθυντή της Εφημερίδας Καθημερινή

 

Λαμβάνοντας αφορμή το αξιόλογο άρθρο του επιτίμου Αντιπρόεδρου του ΣτΕ κ. Φ. Αρναούτογλου (με το όποιο συμφωνούμε απόλυταμ), υπενθυμίζουμε τις ήμερες του 2005 που το Συμβούλιο Της Επικράτειας αντιμετώπισε μια απροκάλυπτη και βρώμικη επίθεση και η Δικαιοσύνη γονάτισε στις αφόρητες έξωθεν πιέσεις.

Πάρα τη θαρραλέα στάση του τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αξ. κ. Σανιδά και την ξεκάθαρη θέση του τότε Πρόεδρου του Γ΄ Τμήματος του ΣτΕ Αξ. Νικολάου Σταυρόπουλου(που τίμησε με τη στάση του την Ελληνική Δικαιοσύνη), η βίαιη ανατροπή το 2005 των Εισηγήσεων των δύο έντιμων Ανώτατων Δικαστών κ. Πισπιρίγκου και Τσιμελέγκα σε Αίτηση Ακυρώσεως μιας νεαρής Επιστήμονος κατά του καταφορά αντισυνταγματικού πελατειακού Προεδρικού Διατάγματος 164/2004 του Παυλόπουλου(που επανέφερε την κατάρα της χώρας – το ρουσφέτι -) και τα όσα συνέβησαν εκείνη την εποχή ήταν η πιο αισχρή ενέργεια εις βάρος της κατοχυρωμένης από το Σύνταγμα & τον Ελληνικό Λαό, Δικαστικής Εξουσίας

Οι ωμές παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, η πλήρης συνεργασία αυτοαποκαλούμενων αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ του ΚΚΕ με τον Βενιζέλο να ηγούνται διαδηλώσεις ρουσφετιών & με ύβρεις, απειλές, επιθέσεις & προπηλακισμούς τιμίων και μάλιστα Ανώτατων Δικαστών να στηρίζουν τα αντισυνταγματικά πελατειακά νομοθετικά μορφώματα του Παυλόπουλου, έδειξαν το καθαρό πρόσωπο των εκλεγμένων μέσω ρουσφετιών παραγόντων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η μαύρη εποχή Παυλόπουλου 2004- 2009 που συνέχισε τα πρώτα αντισυνταγματικά βήματα ρουσφετιών της Βάσως Παπανδρέου και Κ. Σκανδαλίδη, (με την συνεργασία όλων των κομμάτων) σημαδεύτηκε ακόμα και με εγκληματική πρόταση, μέσω Συνταγματικής Αναθεώρησης , για την… κατάργηση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Μάλιστα έφτασε στο σημείο προσωπικά ο συγκεκριμένος τότε Υπερυπουργός(για να εκβιάσει και να αλώσει τελικά ένα μέρος των Ανώτατων Δικαστηρίων της χώρας) να παρεμβαίνει και να ανταλλάσσει αναβαθμίσεις Δικαστικών (όπως άλλωστε επιβεβαιώνει και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο) με αποφάσεις σε υποθέτεις υπέρ παράνομων εργολαβικών συμφερόντων, (θέμα που σήμερα βρίσκεται στα χεριά της Δικαιοσύνης).

Την μαύρη αυτή εποχή 2004-2009 (που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα) συμφωνα με επίσημες δηλώσεις Υπουργού Εσωτερικών(ο οποίος εν συνέχεια απομακρύνθηκε), το Ελληνικό Κράτος δανείστηκε πλέον των 120 δισεκατομμυρίων ευρώ για να πληρώνονται εκατοντάδες χιλιάδες »άνευ αντικείμενου» ρουσφέτια, τα οποία, πέραν του εκφυλισμού της νεολαίας και την αποδιοργάνωση της Ελληνικής παράγωγης, ολοκλήρωσαν την προσχεδιασμένη Ελληνική Χρεοκοπία με σκοπό τη λεηλασία της περιούσιας του Δημοσίου.

Η αναβάθμιση(από τον κατασκευασμένο υποστηριχτή των πελατειακών διορισμών σημερινό Πρωθυπουργό), του κύριου υπαίτιου κ. Προκοπη Παυλόπουλο, ο οποίος κατόπιν μηνύσεώς μας επικαλέσθηκε(με τη στήριξη όλων των σημερινών κομμάτων) την Βουλευτική Ασυλία για να μη λογοδοτήσει, ήταν η ανταμοιβή του για τις πλέον των 200.000 ρουσφετιών που έκανε το προσωπικό του γραφείο με σκοπό να ελέγχεται το εκλογικό σώμα και να φέρει σε αδιέξοδο την Ελληνική Οικονομία .

Το αντισυνταγματικό τέχνασμα της δήθεν έλλειψης «εννόμου συμφέροντος» για θέματα που αφορούν απάτες εις βάρος του Δημόσιου(που δυστυχώς παράνομα επικαλούνται ακόμα πολλοί Δικαστικοί για να απαλλάξουν επωνύμους απατεώνες), το καταγγείλαμε και στον νυν Υπουργό Δικαιοσύνης και λάβαμε και πριν 6 μήνες απάντηση ότι … θα εξετάσει το θέμα, χωρίς φυσικά μέχρι σήμερα να έχει κάνει καμία πρακτική ενέργεια.

Με αυτήν την παρέμβαση(που αν & επώνυμη από πολιτική κίνηση πιστεύω ότι δύσκολα θα δημοσιευτεί στην ίδια εφημερίδα ως συνέχεια στο αξιόλογο άρθρο του επιτίμου Αντιπρόεδρου του ΣτΕ κ. Φ. Αρναούτογλου), μεταφέρω μέσω της Πολιτικής Κίνησής μας (που εξαιτίας του πολέμου που έχουμε κηρύξει στις πελατειακές σχέσεις και κατά της διαφθοράς μας απέκλεισαν παράνομα από τις Βουλευτές Εκλογές της 25ης .1. 2015) μήνυμα στους τίμιους Δικαστές να αναλάβουν τις ευθύνες που τους έχει εμπιστευτεί ο Ελληνικός Λαός, καθώς τίποτα δεν είναι σπουδαιότερο για τον οποιοδήποτε από το να έχει καθαρή συνείδηση και να διατηρεί με κάθε πράξη του την Αξιοπρέπεια του.

Για την Εφημερίδα
Ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Πολιτικής κίνησης
«ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ»
Κλαπάκης Δορύλαος,

Comments are closed.