Η Ευρωπαϊκή Ένωση, τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, η διαπλοκή όλων των πολιτικών κομμάτων και το Μολών λαβέ του Ελληνικού λαού

Μαΐ 1st, 2012 | By | Category: Άρθρα Συνεργατών, Οικονομικά, ΣτΕ

Της Γαλάτειας Κλαπάκη

Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι για την οικονομική τραγωδία που διέρχεται η χώρα μας υπάρχουν υπεύθυνοι.

Στο ερώτημα πού πήγαν τα λεφτά των δανείων και ποιοι χρεοκόπησαν την χώρα, ο πρ. υπουργός Εσωτερικών κ. Ραγκούσης ανακοίνωσε επίσημα μετά από τον σχετικό έλεγχο ότι: Όλα τα 130 δισεκατομμύρια ευρώ την τελευταία πενταετία της Ν.Δ. –Παυλόπουλου πήγαν στα ρουσφέτια (όλων των πολιτικών κομμάτων).

Από την άλλη ο κ. Πάγκαλος ενώ ξέρει πολύ καλά αυτούς που μαζί του (όπως μας πληροφόρησε ο ίδιος) τα έφαγαν με τα ρουσφέτια (και τώρα τα χρεώνουν στον Ελληνικό λαό), είναι απορίας άξιο πως δεν τον έχει καλέσει μέχρι σήμερα ο Εισαγγελέας να καταθέσει τα υπόλοιπα ονόματα των απατεώνων για να πληρώσουν αυτοί τους τοκογλύφους.

Το υπόλοιπο χρέος μέχρι τα 300 δισ. το δημιούργησε η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ – Σημίτη – Σκανδαλίδη με τη συνεργασία πάλι όλων των κομμάτων, παραβιάζοντας με τον χειρότερο τρόπο το Σύνταγμα και το νόμο Πεπονή.

Η προσφυγή μας στο Σ.τ.Ε.

Το 2004, παράλληλα με την προσφυγή μας στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του αντισυνταγματικού Π.Δ. 164/2004 του Παυλόπουλου και την παρέμβαση μας στον Άρειο Πάγο με θετικές εισηγήσεις, οι οποίες και θα έδιναν οριστικό τέλος στις πελατειακές σχέσεις, εξερχόμενες από το Δικαστήριο βρεθήκαμε εγώ και η δικηγόρος μου κ. Κατερίνα Ψάλτη απέναντι σε χιλιάδες εξαγριωμένα ρουσφέτια(με επικεφαλής τους βουλευτές κ.κ. ΑλαβάνοΒενιζέλοΣκυλάκο) τα οποία καθ’ ολη τη διάρκεια της δίκης επετίθεντο στους δικαστές και πίεζαν με κάθε τρόπο στηρίζοντας τον κατάφωρα αντισυνταγματικό νόμο Παυλόπουλου και τις πελατειακές σχέσεις.

Παράλληλα ο κ. Καρατζαφέρης ξεπερνώντας τους όλους (με άλλη πρόφαση) έφτασε στο σημείο να καταθέσει την ίδια εποχή και μήνυση κατά του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Η προσφυγή μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Με δεδομένο και αποδεδειγμένο, πλέον, ότι η οικονομική καταστροφή και η διαφθορά στη χώρα έχει τις ρίζες της στη συνεργασία όλων των κόμματων,προσφύγαμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζητώντας να παρέμβει κατά αυτού του παράνομου και αρρωστημένου φαινομένου των πελατειακών σχέσεων, το οποίο εκτός των άλλων λειτουργούσε καταστροφικά για την Ελληνική οικονομία .

Η αρμόδια υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αφού απεδέχθη πως η προσφυγή μας είναι σύμφωνη με τον Κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, απάντησε επακριβώς: «Κυρία Γαλάτεια Κλαπάκη η αρμόδια επιτροπή εξέτασε την προσφυγή σας, τα θέματα που θίγετε είναι παραδεκτά σύμφωνα με τον κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και αποφάσισε να ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να διεξαγάγει ανακρίσεις… και καταχώρησε (την εγκληματική αυτή παρανομία) με κωδικό ΛΧ/εα{02-COM.PETI(2005)D/16729 (E.Parliament Committee on Petition 304968/11-4-2005)».

Μόλις (προφανώς) οι κερδοσκόποι ιδιώτες (για να εισπράττουν βαρύτατους τόκους, να αρπάξουν σε εξευτελιστικές τιμές τη δημόσια περιουσία έπρεπε να ελέγχουν παράλληλα την σύνθεση της «κυβερνητικής εξουσίας και της ανύπαρκτης αντιπολίτευσης») αντιλήφθηκαν ότι χωρίς τα ρουσφέτια δεν μπορούσαν να επιτύχουν τους σκοπούς τους, παρενέβησαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία και σταμάτησε τις ανακρίσεις που είχε διατάξει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με αποτέλεσμα οι τοκογλυφικές οικογένειες να συνεχίζουν να χρηματοδοτούν αφειδώς με κάθε τρόπο με δάνεια την παρανομία των ρουσφετιών χρεώνοντας την χώρα.

Δηλαδή, εν πλήρη γνώσει του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε συνεργασία με τους ιδιώτες που θέλουν τώρα να υφαρπάξουν την δημόσια περιουσία,προωθήθηκε αυτή η οργανωμένη απάτη και παράνομη χρέωση της χώρας για άκρως παράνομες και αντισυνταγματικές πληρωμές εξαγοράς συνειδήσεων.

Σήμερα οι (υπεράνω της Ευρωπαϊκής Ένωσης) ίδιοι ιδιώτες σε συνεργασία (χάρη στα παράνομα χρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε. ρουσφέτια)με τους εκλεγμένους στην Βουλή πρακτικά «υπαλλήλους» τους,αποφάσισαν να δράσουν για να αρπάξουν τα χρήματα και την περιουσίατου λαού, δηλαδή των παιδιών μας.

Διακομματική υποστήριξη του κομματικού πελατειακού κράτους

Η επίθεση κατά της κ. Λ. Κανέλλη δεν ήταν τυχαία. Η ως άνω, λαλίστατη κατά τα άλλα, βουλευτής του ΚΚΕ, ταυτόχρονα με βουλευτές του Συνασπισμού (καθώς είναι γνωστό ότι ο κ. Τσίπρας στήριξε πρόσφατα ακόμα και τις καταλήψεις του κτιρίου του Δήμου Αθηναίων για να μονιμοποιηθούν από το παράθυρο εις βάρος των άλλων ανέργων τα διακομματικά ρουσφέτια), συνοδευόμενοι από τοπικούς παράγοντες των κόμματων τους ήρθαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρούσιου όχι ενάντια στους μεγαλοεργολάβους που κατάστρεψαν την πόλη, αλλά για να βοηθήσουν τον κ. Πατούλη και τον κ. Παυλόπουλο να τακτοποιηθούν (παραβιάζοντας την ισότητα των πολιτών και το άρθρο 103 του Συντάγματος) οι παράνομες προσλήψεις των δικών τους παιδιών που είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η δήθεν αντιπαλότητα ΠΑΣΟΚ – ΣΥΝ – Ν.Δ. – ΚΚΕ – ΛΑΟΣ είναι ένα μεγάλο θεατρικό έργο απευθυνόμενο σε ηλίθιους πολίτες.’

Σακοράφα vs. Παπανδρέου / Βενιζέλος

Το 2006 με τον ίδιο τρόπο ακριβώς (όπως σε όλη τη χώρα), υπερχρέωναν και το Μαρούσι και προκαθόριζαν με ατέλειωτα ρουσφέτια τη δημοτική εξουσία. Για να απομακρυνθεί τότε με κάθε τρόπο το εμπόδιο που άκουγε στο όνομα Σοφία Σακοράφα (η οποία θα κέρδιζε τότε στις Δημοτικές Εκλογές) και να επιτύχουν τον σκοπό τους, έφτασαν στο σημείο να φέρουν τον ίδιο τον Παπανδρέου στο Μαρούσι σε μια γελοιοποίηση των διαδικασιών, ώστε να παραδοθεί ο Δήμος στον κ. Πατούλη .

Τότε, εγώ που έζησα καθημερινά από κοντά στα κεντρικά γραφεία, ως εκλεγμένη Αν. Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου επί έναν τρίμηνο, την άθλια προσπάθεια της ηγεσίας να κάνει το κάθε τι για να χάσει τον Δήμο και ως ήταν φυσικό όταν ενημέρωσα δημόσια τον απλό πολίτη καταγγέλλοντας τη διαπλοκή, «εισέπραξα»αμέσως από τους μηχανισμούς την καθαίρεση και την απομάκρυνσή μου από την εκλεγμένη θέση Αν. Γραμματέα και το ΠΑΣΟΚ.

Το 2007 ο κ. Γ. Παπανδρέου κατήγγειλε τον κ. Ευαγ. Βενιζέλο ότι μαζί με τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα ήθελαν να τον… απομακρύνουν από την θέση ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου αναβάθμισε τον άνθρωπο των… «συμφερόντων» για να περάσει τη δημόσια περιουσία, στους ίδιους ιδιώτες, που κατηγορούσε τότε.

Μολών Λαβέ

Αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά στον κόσμο. Ο λαός ξεσηκώθηκε μαζικά και τα εξαπατημένα πλέον ρουσφέτια αντιλήφθηκαν ότι τους χρησιμοποιούσαν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί για να κλέψουν τους ίδιους και την χώρα τους.

Η δικηγόρος κ. Κατερίνα Ψάλτη, όπως και εγώ, εκλεγήκαμε από τον απλό πολίτη, χωρίς στήριξη των διαπλεκομένων κόμματων στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου.

Οι προδομένοι πολίτες έχουν φυλακίσει μέσα στις μερσεντές τους, τους μεσάζοντες βουλευτές όλων των κόμματων και οι φράσεις «πουλημένοι», «προδότες», «δεν χρωστάμε», «δεν πουλάμε», «δεν πληρώνουμε» αντηχούν καθημερινά σε όλες τις πλατείες.

Η Σοφία Σακοράφα που κατήγγειλε το χρέος ως προϊόν εγκληματικών ενεργειών, διαγραμμένη και αυτή πλέον από το ΠΑΣΟΚ, καλείται από απλούς πολίτες και φορείς σε μαζικές συγκεντρώσεις ως κεντρική ομιλήτρια σε όλη την Ελλάδα

Ενώ οι ιδιώτες κερδοσκόποι επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τους εδώ… υπαλλήλους τουςψηφίζοντας τον ένα μετά τον άλλο αντισυνταγματικούς νόμους, αγωνιώντας πως και εάν θα πάρουν τζάμπα τη δημόσια περιουσία και πίσω τα μαύρα παράνομα τοκοχρεολύσια, βλέπουν παντού έναν εξαγριωμένο και συνειδητοποιημένο Ελληνικό λαό σε κάθε πόλη, σε κάθε πλατεία, σε κάθε δρόμο, να τους περιμένει με τεραστία πανό που γράφουν:

«Δεν χρωστάμε, δεν αναγνωρίζουμε τις πωλήσεις δημόσιας περιουσίας. Μολών Λαβέ»Και όλοι ξέρουν πολύ καλά τι θα πει αυτό.

Comments are closed.